Over de Bovenkamer - Froukje Wijbenga

Frofoto Froukjeukje Wijbenga, coach en psychosociaal therapeut In 1993 is zij afgestudeerd aan de hbo-opleiding voor creatieve therapie. Zij is haar carrière gestart als kindertherapeut in het speciaal onderwijs. Toen ze in 2008 haar opleiding tot NLP-coach afrondde, was ze zo enthousiast over de mogelijkheden dat ze haar eigen praktijk startte. Daar wilde ze graag met volwassenen gaan werken: mensen die zelf hun eigen hulpvraag kunnen formuleren en zelf de regie hebben over hun eigen ontwikkelingsproces. Dat vindt ze nog steeds erg belangrijk in haar werk. Al snel specialiseerde ze zich in haar praktijk voor hulp aan mensen met spanningsklachten (zoals bijvoorbeeld burn-out en overspannenheid) en slaapproblemen. Ze houdt ervan om mensen snel en praktisch te kunnen helpen. Slaapproblemen zijn met een aantal intensieve maar redelijk simpele aanpassingen vaak goed te verhelpen. Datzelfde geldt vaak voor stressklachten. 

"Slaap en stress zijn ontzettend interessante en leuke onderwerpen, waar je nooit over uitgeleerd raakt. Dat vind ik super interessant. "

Over zichzelf schrijft Froukje: Ik wandel graag, maak muziek, soms een voorstelling. Ik houd van bewegen en vooral van onder de mensen zijn. Als moeder van twee dochters en eigenaar van een praktijk heb je veel ballen in de lucht te houden. Dat gaat niet altijd gemakkelijk. Zelf alles weten over stress maakt niet dat je nooit in die valkuil trapt!

 

050 - 21 12 745
froukje@praktijk-debovenkamer.nl
www.praktijk-debovenkamer.nl
Vismarkt 34a
9711 KT Groningen

Meld je aan voor de Nieuwsbrief

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

De praktijk is Geregistreerd lid van koepelorganisatie het RBCZ, beroepsvereniging NVPA en geschilleninstantie SCAG