Informatie en werkwijze

Geen verwijzing nodig
Om hulp te krijgen bij praktijk de Bovenkamer heb je geen verwijsbrief nodig van de huisarts. Je kunt dus gewoon meteen contact met ons opnemen. 

Het eerste contact
Je kunt ons mailen of bellen om informatie te vragen of een afspraak te maken.
Gebruik daarvoor het email adres van de praktijk of het contactformulier.

Gratis kennismakingsgesprek
Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we op zoek naar jouw doelen of hulpvragen. We adviseren je over wat we eventueel voor je kunnen doen. Na afloop beslis jij of je een vervolgafspraak wilt maken. Het belangrijkste daarbij is dat jij zelf kunt ervaren of je je prettig voelt bij ons. Het is onze overtuiging dat dat de basis is van een goede samenwerking met jou en dat een goed onderling contact de voedingsbodem is voor een vruchtbaar verandertraject. 

Medewerkers
In de praktijk zijn verschillende mensen werkzaam met allen hun eigen specialisatie. 

Froukje Wijbenga is coach en psychosociaal therapeut. Zij is specialist in slaapproblemen en stress klachten. Zij is als partner aangesloten bij het CSR centrum. De CSR mehtode biedt een heldere, doelgerichte en bewezen effectieve methodiek voor stress- en burn out herstel coaching.  

Froukje past in haar sessies vooral gesprekstechnieken toen. Daarnaast gebruikt ze methodieken uit de voice dialogue, de psychodrama en opstellingstechnieken. Aanvullend gebruikt ze technieken zoals mindfulness en visualisaties.

Daardoor zijn ze een dynamische mix tussen gesprekken en andere methodieken om jou dichter bij je doel te brengen.  

Monique Nederstigt is GZ pscyholoog en net als Froukje Wijbenga specialist in het behandelen van slaapproblemen. Over haar werkwijze schrijft ze: 'Ik heb gemerkt dat je met weinig interventies al veel kunt doen in de strijd tegen slapeloosheid. Slaap is een belangrijk aspect in het leven en hangt met veel factoren (van overdag) samen. Ik kijk graag naar de redenen waarom iemand op dit moment in zijn leven deze klachten ontwikkelt en wat daaraan gedaan kan worden om de boel weer recht te trekken. Mijn aanpak kenmerkt zich door een duidelijke, deskundige, praktische en nuchtere wijze. Ik ben erg enthousiast in mijn vak en praat graag over het onderwerp slaap."

Openingstijden
De praktijk is dagelijks geopend van 9 tot 17 uur, maar onze werktijden zijn verschillend. 

Kijk hier voor de werktijden per medewerker

050 - 21 12 745
froukje@praktijk-debovenkamer.nl
www.praktijk-debovenkamer.nl
Vismarkt 34a
9711 KT Groningen

Meld je aan voor de Nieuwsbrief

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

De praktijk is Geregistreerd lid van koepelorganisatie het RBCZ, beroepsvereniging NVPA en geschilleninstantie SCAG