Informatie en werkwijze

Geen verwijzing nodig
Om hulp te krijgen bij praktijk de Bovenkamer heb je geen verwijsbrief nodig van de huisarts. Je kunt dus gewoon meteen contact met me opnemen. 

Het eerste contact
Je kunt me mailen of bellen om informatie te vragen of een afspraak te maken.
Gebruik daarvoor het email-adres van de praktijk of het contactformulier.

Gratis kennismakingsgesprek
Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we op zoek naar jouw doelen of hulpvragen. Ik adviseer je over wat ik eventueel voor je kan doen. Na afloop beslis jij of je een vervolgafspraak wilt maken. Het belangrijkste daarbij is dat jij zelf kunt ervaren of je je prettig voelt bij ons. Het is mijn overtuiging dat dat de basis is van een goede samenwerking met jou en dat een goed onderling contact de voedingsbodem is voor een vruchtbaar verandertraject. 

Over de Bovenkamer - Froukje Wijbenga
Froukje Wijbenga is coach en psychosociaal therapeut. Zij is specialist in slaapproblemen en stress klachten. Zij is als partner aangesloten bij het CSR-centrum. De CSR-methode biedt een heldere, doelgerichte en bewezen effectieve methodiek voor stress- en burn-outherstelcoaching.  

Froukje past in haar sessies vooral gesprekstechnieken toen. Daarnaast gebruikt ze methodieken uit de voice dialogue, de psychodrama en opstellingstechnieken. Aanvullend gebruikt ze technieken zoals mindfulness en visualisaties.

Daardoor zijn ze een dynamische mix tussen gesprekken en andere methodieken om jou dichter bij je doel te brengen.  

Openingstijden
De praktijk is op werkdagen geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9 tot 17 uur.

Bereikbaarheid
De praktijkruimte is op de 2e verdieping. Het pand heeft geen lift. De praktijk is daardoor niet toegankelijk voor minder validen of mensen in een rolstoel. 

Praktijk de Bovenkamer is de praktijk van coach en therapeut Froukje Wijbenga.

050 - 21 12 745
froukje@praktijk-debovenkamer.nl
www.praktijk-debovenkamer.nl
Vismarkt 34a
9711 KT Groningen

Meld je aan voor de Nieuwsbrief

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

De praktijk is Geregistreerd lid van koepelorganisatie het RBCZ, beroepsvereniging NVPA en geschilleninstantie SCAG

Praktijk De Bovenkamer is geregistreerd lid van de NVPA   RCBZ   SCAG   Parktijk De Bovenkamer is partner van CSR Expertisecentrum Stress en Veerkracht